ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θέμα χρόνου οι δεύτερες ευκαιρίες, ίσως και… μονόδρομος

Το κατά πόσο θα ενισχυθεί ο Άρης τον Ιανουάριο, πρόκειται να αποσαφηνιστεί, κυρίως όσο θα πλησιάζουμε την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Στο μυαλό του Θοδωρή Καρυπίδη, φαίνεται πως τριγυρνάει περισσότερο το θέμα της αδειοδότησης, παρά ένα νέο οικονομικό άνοιγμα για την ενίσχυση της ομάδας τώρα. Τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ των “κιτρινόμαυρων”.

Άπαντες θεωρούν, πως η ομάδα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να πορευτεί ως έχει μέχρι το τέλος, εξασφαλίζοντας την άνοδο. Μέχρι στιγμής, άλλωστε, το έχει αποδείξει πως μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Δημήτρης Σπανός, ως όφειλε σαν προπονητής της ομάδας, ζήτησε από την διοίκηση, τα κατάλληλα “εργαλεία”. Ενίσχυση, δηλαδή, σε τρεις θέσεις. Στόπερ, επιτελικού μέσου και φορ. Από τη στιγμή που δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια μεταγραφή μέχρι στιγμής, θα συνεχίσει αναζητώντας τις λύσεις εκ των έσω.

Και πως να κάνει αλλιώς ότι θα πρέπει η η ομάδα να δείξει πως έχει βάθος στο ρόστερ της, καθώς τα ματς μέχρι το τέλος είναι πολλά και θα αρχίσουν σιγά σιγά και οι απουσίες.

Θεωρείται και είναι δεδομένο, πως παίκτες όπως οι Μπράνισλαβ Νίκιτς, Λούκα Μιλούνοβιτς, Πασχάλης Κάσσος, Στέλιος Μαραγκός και Αριστείδης Λώττας, θα έχουν πλέον πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα.

Αναμενόμενο, από τη στιγμή που θα παιχθούν πολλές αναμετρήσεις μέχρι τέλους και αρκετές θα είναι και μεσοβδόμαδα. Ήδη υπάρχουν παίκτες που βγάζουν κόπωση στο παιχνίδι τους και θα χρειαστούν “ανάσες”.

Εμπιστοσύνη υπάρχει προς όλους, γι αυτό και κανείς δεν απομακρύνθηκε το τελευταίο διάστημα. Το ζητούμενο, πλέον, είναι οι ευκαιρίες που θα δοθούν να αξιοποιηθούν απ όλους, χωρίς να είναι αναγκασμένος ο προπονητής να πορεύεται με 14-15 παίκτες, τη στιγμή που έχει ένα ρόστερ σχεδόν 30 ποδοσφαιριστών.

 

To Top