ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέμα χρόνου οι τέσσερις (βασικές) επιλογές για τα χαφ του Άρη να είναι στο ίδιο επίπεδο…

“Ανεβαίνουν” συνεχώς Λούκας Σάσα και Έργκους Κάτσε και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα από τους Χαβιέ Ματίγια και Τζίμι Τζέγκο.

Με τον σχηματισμό του 4-2-3-1, υπάρχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις ποδοσφαιριστές (οι προαναφερθέντες) για δύο θέσεις σε κάθε αρχική ενδεκάδα. Φυσικά, υπάρχουν και οι νεαροί Αντέμ και Μπακούτσης, που ακόμα όμως δεν είναι στα βασικά πλάνα του προπονητή τους.

Αν μη τι άλλο, για τον Άκη Μάντζιο είναι μία συνθήκη ευχάριστη, παρότι δύσκολη ως προς την διαχείρισή της, καθώς αναγνωρίζει ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, αρκεί να μην διαταράσσει τις αγωνιστικές ισορροπίες της ομάδας.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές με σχεδόν διαφορετικά στοιχεία ο ένας από τον άλλον. Ήδη, Ματίγια-Τζέγκο έχουν βρει “χημεία” και είναι λογικό να έχουν ένα προβάδισμα, έναντι των άλλων δύο.

Τις τελευταίες μέρες, ετοιμάζεται για… δυναμική επιστροφή ο Λούκας Σάσα, που τα δίνει όλα στις προπονήσεις για να πάρει την ευκαιρία του προπονητή του. Το ίδιο κάνει και ο Έργκους Κάτσε. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας είχαν μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση το προηγούμενο διάστημα, επομένως τους ήταν δύσκολο να προλάβουν κυρίως τον Τζέγκο, που είναι σταθερός και σε ανοδική πορεία από την αρχή της σεζόν.

Θέμα ημερών να είναι και οι τέσσερις αυτές επιλογές του Άκη Μάντζιου για τα χαφ στο ίδιο επίπεδο, από πλευρά φυσικής κατάστασης και ρυθμού. Τότε το έργο του για την επιλογή των βασικών θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο, αλλά σίγουρα θα τρίβει παράλληλα και τα χέρια του από ικανοποίηση για την πλήρη ετοιμότητα των μέσων του…

To Top