Θέος: «Δείξαμε ψυχή, τιμήσαμε τη φανέλα»

Εξουθενωμένος όπως και οι παίκτες του, αλλά και πανευτυχής ήταν ο Τάσος Θέος, μετά την πρόκριση – θρίλερ της ομάδας Κ-17 στον τελικό του φάιναλ φορ της Τρίπολης.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο τεχνικός των «κίτρινων» δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του ημιτελικού με τον Πανιώνιο, στην κάμερα της Nova: «Είχαμε πει ότι οι ομάδες μας θα ήταν ισάξιες και φάνηκε. Σ’ αυτές τις διοργανώσεις παίζει σημαντικό ρόλο το άγχος και η πίεση. Και οι δύο ομάδες είχαμε διαστήματα υπεροχής, μας στοίχισε η αποβολή μετά το 1-0, αλλά δείξαμε την ψυχή μας και τιμήσαμε τη φανέλα που εκπροσωπούμε».

Παράλληλα, τόνισε ότι η αποβολή του Ζήση αμέσως μετά το 1-0 ήταν καθοριστική: «Ελέγχαμε το ματς, έχοντας προβάδισμα στο σκορ αλλά και την ψυχολογία με το μέρος μας όταν συνέβη η αποβολή. Το αριθμητικό μειονέκτημα, σε συνδυασμό με την κούραση, μας στοίχισε. Αν μέναμε με 11 παίκτες, θα παίρναμε νίκη χωρίς να χρειαστεί να πάμε στα πέναλτι».

Ενόψει του τελικού της Δευτέρας (14/05) επισήμανε: «Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και μετά θα μπούμε να παίξουμε χωρίς άγχος. Τα παιδιά έχουν κι άλλο ταλέντο να δείξουν. Οι συνθήκες όμως, με την τηλεοπτική κάλυψη και την πίεση, είναι πρωτόγνωρες γι’ αυτά και θα πρέπει να τις διαχειριστούν σωστά».

To Top