Θανάσης Αντετοκούνμπο: “Πιστεύουμε ο ένας τον άλλον”

Στα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η Εθνική απέναντι στη Βραζιλία αναφέρθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μία μέρα πριν από τη μονομαχία με το σύνολο του Άτσο Πέτροβιτς (3/9, 15:00).

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Μετά τον Θανάση Σκουρτόπουλο, που αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την εξέλιξή του, ο 27χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε αρχικά στο πρώτο ματς με το Μαυροβούνιο και στα στοιχεία που θα πρέπει να βελτιώσει η Εθνική για να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο, αφού επιβάλαμε τον ρυθμό μας, έγινε πιο εύκολο. Στο μυαλό μας τώρα είναι μόνο η Βραζιλία. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να προσέξουμε. Όταν μιλάς για Παγκόσμιο Κύπελλο, αν κάτσεις και σκεφτείς τι βάθος έχουν όλες οι ομάδες καταλαβαίνεις ότι πρέπει απλά να κάνεις τη δουλειά σου. Πολλές φορές λέμε ποιος μας ταιριάζει και μετά αποδεικνύεται το αντίθετο, οπότε θέλει να κρατάς μικρό καλάθι και να πάμε σοβαροί στο παιχνίδι”.

Αναφορικά με τις σκέψεις του από τη στιγμή που τελείωσε το πρώτο ματς και το κλίμα στην Εθνική: “Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν μετά το ματς ήταν το επόμενο. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει κάθε ματς να κάνουμε και μία νίκη. Τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα επικίνδυνα και εκεί πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, το δείχνουμε στην προπόνηση και στα αποδυτήρια κι αυτό μετράει. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι το παρελθόν, μόνο το παρόν και τι κάνεις τώρα”.

Τέλος, ερωτηθείς για την άμυνα  είπε: “Η άμυνα είναι ένα μεγάλο κλειδί για εμάς. Κάθε βράδυ είναι διαφορετικό όμως”.

To Top