Θανάσης Γιαννακόπουλος: Κρίσιμες ώρες, νοσηλεύεται στο Υγεία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από την Τετάρτη (16/1) το βράδυ στο Υγεία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Λίγους μήνες μετά τον χαμό των αδελφών του, Κώστα και Παύλου, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο ιστορικός παράγοντας του Παναθηναϊκού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από την Τετάρτη (16/1), με τις σκέψεις όλων να βρίσκονται στο πλευρό του.

Για εκείνον μίλησε και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά τη νίκη της Ζάλγκιρις Κάουνας επί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής (18/1), ενώ η είδηση κάνει τον γύρο της Ευρώπης.

Γεννημένος το 1931 στην Αθήνα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ανέλαβε μαζί με τον Παύλο τον Παναθηναϊκό το 1992, μέχρι να παραδώσει τα ηνία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2012. Ήταν πρόεδρος του ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009 αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά τμήματα του συλλόγου όπως το βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Η οικογένειά του δεν επιθυμούσε τη δημοσιοποιίηση του προβλήματος και της περιπέτειας που περνούσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, κάτι που έγινε σεβαστό απ’ όλους. Όμως μετά τις δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους, έγινε περισσότερο γνωστό προς τον κόσμο, που με αγωνία ρωτούσε να μάθει νέα.

To Top