ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Θαντ ΜακΦάντεν, η Νο1 απειλή για την άμυνα του Άρη

Ο Θαντ ΜακΦάντεν είναι η Νο1 απειλή για τον Άρη στον σημερινό αγώνα και είναι απολύτως λογικό εκεί να επικεντρωθεί η αμυντική λειτουργία των κίτρινων.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο Αμερικανός γκαρντ έγινε πέρσι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την θητεία του στον ΠΑΟΚ. Οι κίτρινοι τον σταμάτησαν πέρσι στα πλέι οφ, ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί απέναντί του. Ο ΜακΦάντεν είχε πέρσι μόλις 7,5 πόντους μέσο όρο κόντρα στον Άρη με 6/13 βολές, 3/9 δίποντα και 1/12 τρίποντα!

Φέτος είναι ο παίκτης που έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα της Κύμης. Έχει σκοράρει έξι φορές +20 πόντους, μεταξύ αυτών μια φορά πέτυχε 42 πόντους (κόντρα στον Κολοσσό) και μία φορά 35 πόντους (κόντρα στον Πανιώνιο). Με 19 πόντους μέσο όρο, αλλά και 3,2 ασίστ είναι ο παίκτης που χρειάζεται τη μεγαλύτερη προσοχή και θα χρειαστεί ομαδική δουλειά για τον περιορισμό του.

Είναι καθαρά παίκτης ρυθμού και εκεί πρέπει να εστιάσει ο Άρης την αμυντική λειτουργία πάνω του. Στον αγώνα του α’ γύρου δεν βρήκε ρυθμό από το ξεκίνημα, αλλά το έκανε στη τρίτη περίοδο και σταμάτησε τελικά στους 29 πόντους.

To Top