Θαυμαστής του Νεϊμάρ, του αφήνει όλη του την περιουσία!

Ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών, επισημοποίησε τη διαθήκη του και αποκάλυψε πως μοναδικός κληρονόμος θα είναι ο Νεϊμάρ. Ο θαυμαστής του όπως δήλωσε στα τοπικά μέσα της χώρας του “Metropoles” δεν είναι πολύ καλά στην υγεία του και εξαιτίας αυτού, αποφάσισε να συντάξει την διαθήκη του.

Όπως γνωστοποίησε, συνειδητοποίησε ότι δεν έχει κανέναν να αφήσει την περιουσία του, για αυτό επέλεξε τον Βραζιλιάνο σταρ, ως κληρονόμο του. Ο 30χρονος λέει πως ταυτίζεται με τον ποδοσφαιριστή και για αυτό κατέληξε σε αυτή την απόφαση.

“Δεν είμαι πολύ καλά στην υγεία μου και, εξαιτίας αυτού, είδα πραγματικά ότι δεν έχω κανέναν για να αφήσω τα πράγματά μου”.

Όταν ρωτήθηκε γιατί θα άφηνε περιουσιακά στοιχεία στον Νεϊμάρ, απάντησε: “Μου αρέσει ο Νεϊμάρ, ταυτίζομαι πολύ μαζί του. Υποφέρω και από δυσφήμιση, είμαι επίσης πολύ οικογενειακός τύπος και η σχέση με τον πατέρα του μου θυμίζει πολύ τη δική μου με τον πατέρα μου που έχει ήδη φύγει από τη ζωή. Αλλά πάνω απ’ όλα ξέρω ότι δεν είναι άπληστος, κάτι λίγο σπάνιο στις μέρες μας”.

To Top