ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θαύμα ότι δεν είχαμε νεκρούς στον Βόλο! Τα χειρότερα επεισόδια που έγιναν ποτέ»

«Ήταν τα χειρότερα ίσως επεισόδια και οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών και εντός αγωνιστικού χώρου» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρης Διχτάς.

«Στο Πανθεσσαλικό το ότι δεν είχαμε νεκρούς, μία ανώτερη δύναμη υπήρχε από ψηλά και τους φυλούσε όλους. Ήταν τα χειρότερα ίσως επεισόδια και οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών και εντός αγωνιστικού χώρου», τόνισε στον Alpha 96,5 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρης Διχτάς, σχετικά με τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Εκτός από τον δήμο ή κάποιες ενώσεις, όλοι οι υπόλοιποι ήταν αρνητικοί στη διεξαγωγή του ματς σε αυτό το γήπεδο. Μιλούσαν για μια γιορτή οι συγκεκριμένοι, ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζαμε, τόσο οι πολίτες όσο και οι αστυνομικοί, ότι ο αγώνας αυτός δεν θα ήταν γιορτή. Μήπως ασκήθηκε πίεση σε πολύ πιο υψηλά πρόσωπα από άλλους, μήπως επηρεάζονται κάποιες αποφάσεις από μεγαλοεπιχειρηματίες; Μήπως κάποιοι τα θέλουν τα επεισόδια;», συνέχισε ο κ. Διχτάς.

«Όταν πήγε να γίνει η αυτοψία για να γίνει αυτός ο αγώνας, βλέπαμε όλοι, και εμείς το γνωρίζαμε εδώ, όπως και οι συνάδελφοι που ήρθαν για να δουν το γήπεδο είχαν την ίδια απορία με εμάς: “πώς θα γίνει ο αγώνας εδώ;”. Το συγκεκριμένο στάδιο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Όλες οι δουλειές που έγιναν και οι τροποποιήσεις που υπήρξαν ήταν προχειροδουλειές. Οι πόρτες έσπασαν σε πέντε λεπτά», τόνισε ο κ. Διχτάς, εξηγώντας πως το Πανθεσσαλικό ως Ολυμπιακό έργο δεν έχει τη σωστή διαρρύθμιση για τέτοιο αγώνα, καθώς δεν προσφέρει δυνατότητα εισόδου των φιλάθλων μεμονωμένα, ενώ δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει καλός σχεδιασμός στο εσωτερικό του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.

To Top