Θα έβαζε… πλάτη ο αδελφός του Καλαϊτζίδη!

Τις τελευταίες μέρες της διοικητικής κρίσης, όταν ο Στεφανίδης αποδεδειγμένα οδηγούσε την ομάδα στα βράχια, ήταν κοινό μυστικό στην Αλκμήνης, ότι ανάμεσα στις λύσεις που αναζητήθηκαν ήταν από την Αμερική και είχε να κάνει με την οικογένεια Καλαϊτζίδη!

Δεν είναι τυχαίο ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Χάρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε σε ενδιαφέρον ομογενων από ΗΠΑ και Αυστραλία.

Ο ένας λοιπόν ήταν ο αδελφός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Σικάγο. Μετά από ενέργειες του προπονητή του Άρη, ο αδελφός Καλαϊτζίδης προσφέρθηκε να στείλει 500.000 δολάρια για να υπάρχουν σε μια τράπεζα, ώστε να κλείσουν οικονομικές “πληγές” και να πάρει ανάσες ο σύλλογος.

Δεν διευκρινίστηκε κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα ερχόταν η βοήθεια, αλλά και μόνο η κίνηση, με την οποία θα έβαζε… πλάτη ο αδελφός Καλαϊτζίδη, δείχνει από την μια την αγάπη που υπάρχει γι αυτόν τον σύλλογο, αλλά και τη δυναμική που εκπέμπει.

Τελικά, βέβαια, οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν με ραγδαίους ρυθμούς και δεν προχώρησε το θέμα. Σίγουρα, όμως, ο Άρης έχει ένα ισχυρό φίλο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

 

To Top