Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριε Μανωλά!

Επιεικώς ανημέρωτος, εκτός τόπου και χρόνου, αποδείχθηκε ο Στέλιος Μανωλάς! Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την αγαπημένη του ομάδα, την ΑΕΚ, έπεσε σε λάθη που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα και αποπροσανατολίζουν.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της αθηναϊκής ομάδας με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση στοχοποίησε τον Άρη (!), θέλοντας να απενοχοποιήσει την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι έγιναν “εγκλήματα κατά συρροήν” την Κυριακή!

Υποστήριξε με άλλα λόγια, ότι «θα πρέπει να υποβιβαστεί ο Άρης γιατί έχασε την υπόθεση Σηφάκη. Κι εγώ σας λέω ότι μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει πέσει», ενώ δεν μας είπε λέξη για την ταμπακέρα: τα ανοιγμένα κεφάλια των αντιπάλων, τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς που έγιναν στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας της Κυριακής οριστικά σε βάρος της ΑΕΚ!

Δυστυχώς, ο κύριος Μανωλάς αντί να ντρέπεται για τις θλιβερές εικόνες που αναπαρήγαγε η ομάδα του, για τα δεκάδες εκατομμύρια χρέη και το «μπες βγες» των παραγόντων της στα κρατητήρια, έσπευσε να υποστηρίξει κάτι το οποίο ούτε καν υφίσταται, αφού π.χ. η υπόθεση Σηφάκη εκκρεμεί στα δικαστήρια και δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση κατά του Άρη.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει κύριε Μανωλά! Μην παίζετε με την υπομονή και την νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού, όπως είναι αυτός του Άρη, που έχει παραδώσει μαθήματα υπερηφάνειας!

Την ίδια ώρα οποιαδήποτε προσπάθεια εξίσωσης των όσων εγκλημάτων έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ με το Βέροια-Άρης πρέπει να βρει σε θέσεις μάχης και σε εγρήγορση τους κίτρινους. Απαγορεύεται ο εφησυχασμός!

To Top