ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Θα έπρεπε να υπάρχει κίνητρο με τα πλέι οφ και όχι αδιάφορες ομάδες”

Ο Νίκος Παπαδάκης μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής υπογράμμισε πως θα ήταν καλύτερο να γίνονταν και φέτος τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, προκειμένου να μην προκύψουν αδιάφορες ομάδες στην εξέλιξη της χρονιάς.

Αναλυτικά, ο Ν. Παπαδάκης δήλωσε: «Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά η άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχει ένα κίνητρο όπως πέρσι με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Γιατί αν στον πρώτο γύρο ξεχωρίσουν κάποιες ομάδες, μετά οι υπόλοιπες θα είναι πιο αδιάφορες και θα έχουν χάσει τον στόχο της ανόδου. Ίσως για τον υποβιβασμό να υπάρξει ανταγωνιστικότητα, αλλά για την άνοδο κάποιοι στον πρώτο γύρο θα διακριθούν και οι υπόλοιποι θα αρχίσουν να αδιαφορούν.

Εύχομαι να γίνει ανταγωνιστικό και το φετινό πρωτάθλημα, ένας όμιλος πάντα είναι καλύτερος από δύο γιατί μαζεύονται ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Το παράδειγμα αυτό το είχαμε και πρόπερσι και είχε γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, έτσι θα γίνει και φέτος. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία, και στη δική μου βέβαια, υγεία για τους ποδοσφαιριστές και όχι βία στα γήπεδα.

Στόχος μας είναι η άνοδος γιατί είμαστε ιστορική ομάδα. Εύχομαι να ανεβούμε, αλλά αν δεν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία και να είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

Πηγή: a-sports.gr

To Top