ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα έχουν τις ευκαιρίες τους, ζητούμενο να τις αξιοποιήσουν…

Με τον τρόπο που μίλησε για τον Λερίν Ντουάρτε ο Μίχαελ Ένινγκ στην συνέντευξη τύπου με τον Παναιτωλικό, αλλά και για τον Μάρτιν Τόνσο στην Ξάνθη, δείχνει πως οι δύο ποδοσφαιριστές θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες στα επόμενα ματς…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Γερμανός προπονητής των “κιτρινόμαυρων” χρησιμοποίησε και τους δύο στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, μένοντας ικανοποιημένος από τα όσα είδε από αυτούς στις προπονήσεις, καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Γενικότερα, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας, αποφάσισε να δώσει ορισμένες ευκαιρίες. Είχε εκδηλώσει την επιθυμία του αυτή και στον Άγγελο Χαριστέα, πριν κάνει την τελική του εισήγηση για αποδεσμεύσεις και μεταγραφές…

Μάλιστα, τόσο στην Ξάνθη όπου μίλησε για τον λόγο που εν τέλει δεν έπαιξε ο Τόνσο, όσο και την Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για το πόσο ποιοτικός παίκτης είναι ο Ντουάρτε, είναι σαν να τους έστειλε ένα ακόμα μήνυμα.

Πως τους υπολογίζει, όσο συνεχίζουν να δείχνουν διάθεση και όρεξη στις προπονήσεις και είναι αποτελεσματικοί στον αγωνιστικό χώρο, όποτε και όσο αγωνίζονται.

To Top