Θα ασκήσει έφεση

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών από την Καταλονία, στη Μπαρτσελόνα δεν θα αποδεχθούν έτσι εύκολα την τιμωρία που τους επέβαλε η FIFA και ετοιμάζονται για επίσημη τοποθέτηση και κατάθεση ένστασης εναντίον της απόφασης που τους απαγορεύει την πραγματοποίηση μεταγραφών ως το καλοκαίρι του 2015.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της απαγόρευσης μεταγραφών στη Μπαρτσελόνα ως το καλοκαίρι του 2015, μετά από απόφαση της FIFΑ. Οι «μπλαουγκράνα» δεν έχουν κάνει για την ώρα καμία επίσημη τοποθέτηση κι από την ώρα που έγινε γνωστή η ποινή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, στη Βαρκελώνη γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων, ενώ διοικούντες τους Καταλανούς φέρονται ήδη να έχουν έρθει σε επαφή και με στελέχη της Ισπανικής Ομοσπονδίας έτσι ώστε να τους βοηθήσουν στην υπερασπιστική τους γραμμή.

Το δεδομένο, σύμφωνα και με τη «Sport», είναι πως η Μπαρτσελόνα θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της FIFA, υποστηρίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν σύννομα, με την ομοσπονδία της Ισπανίας να έχει γνώση των μεταγραφών και τους κανόνες να έχουν τηρηθεί. Μάλιστα, οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» αναμένεται να χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα τέτοιας μεταγραφής, αυτή του Λιονέλ Μέσι ο οποίος αναδείχθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του πλανήτη και είχε αποκτηθεί ανήλικος από τους Καταλανούς.

To Top