“Θα βάλω εγώ τα χρήματα για να έρθει ο Παναγιώτης Γιαννάκης”

Ο Γιώργος Γαλανός με ραδιοφωνικές δηλώσεις του επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του PRESSARIS για την κάλυψη του συμβολαίου του Παναγιώτη Γιαννάκη, εφόσον ο “δράκος” συμφωνήσει με την διοίκηση του Άρη και αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Μιλώντας στον “Αρένα” δήλωσε πως “αρχικά ήμουν επιφυλακτικός γιατί δεν ήθελε να νομίζουν ότι δεν τα κατάφερα στο ποδόσφαιρο και πήγα στο μπάσκετ. Δεν είναι έτσι. Τελικά ήταν ένα ραντεβού που είδα μια πολύ ωραία κατάσταση. Οι άνθρωποι είναι οργανωμένοι, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Όσο μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Είναι μια πολύ δυνατή προσπάθεια και μου άρεσε».

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το ενδεχόμενο να του πληρώσει το συμβόλαιο: «Θα βάλω εγώ τα χρήματα για να έρθει ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Μου άρεσε πολύ η όλη κατάσταση και θέλω να βοηθήσω. Μου έβγαλε υγεία η όλη κατάσταση».

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη: «Η μόνη λύση που πιστεύω ήταν η Γ’ Εθνική και μακάρι να κάνω λάθος, και για αυτό δεν προχώρησε. Πλέον ο Άρης πρέπει να ανέβει κατηγορία, το να μείνει στην Β’ Εθνική θα είναι καταστροφή”.

To Top