«Θα βοηθήσει τον Άρη ο Ντιμπαλά, εάν αποκτηθεί»

Για τον μεταγραφικό στόχο του Άρη, Πατρίκ Ντιμπαλά, τον οποίο είχε πέρσι υπό τις οδηγίες του στον Πανιώνιο, μίλησε ο πρώην προπονητής των «κυανέρυθρων» και νυν της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος. Παράλληλα, κατέθεσε την άποψή του για τον Άρη, τη φανέλα του οποίου είχε υπερασπιστεί στο παρελθόν.

Ο τελευταίος προπονητής του Κογκολέζου φορ, Άκης Μάντζιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και σχολίασε για τον Ντιμπαλά: «Ήταν επιλογή μου τον Δεκέμβριο. Είναι πολύ καλός παίκτης και καλός χαρακτήρας. Είναι γνωστός και έχει παίξει σε πολλές ελληνικές ομάδες. Είναι ευφυής και έχει καλό κράτημα της μπάλας. Είναι συνεργάσιμος και καλός επαγγελματίας. Θα βοηθήσει τον Άρη.
Όσον αφορά το στιλ του, εξαρτάται από το πώς θα χρησιμοποιηθεί. Είναι έμπειρος και θα είναι χρήσιμος αν αποκτηθεί. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθε στον Πανιώνιο δεν ήταν σε ετοιμότητα. Του κάναμε ειδικό πρόγραμμα και όταν ήταν έτοιμος μας βοήθησε πολύ».

Για τον φετινό Άρη, τόνισε: «Θεωρώ ότι και για τον Άρη θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Δεν ξέρω πόσα είναι τα οικονομικά προβλήματα ακριβώς Το καλό είναι ότι θα δοθεί βαρύτητα στα παιδιά από τις υποδομές γιατί διαθέτει πολύ καλές ακαδημίες. Πάντα μέσα από δυσκολίες βγαίνει κάτι καλό. Και ο κόσμος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα με τη στήριξή του».

Για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει στον πάγκο της Κέρκυρας, είπε: «Ξεκινήσαμε την Τετάρτη. Είναι μια δύσκολη χρονιά και για εμάς και για άλλες ομάδες. Προσπαθούμε να μαζέψουμε το ρόστερ για να ετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα. Πρέπει να προχωράμε στην ζωή και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Στόχος φέτος είναι η παραμονή και θα δούμε… Κουράγιο θέλει και δουλειά πολύ».

Για την ποιότητα που περιμένει στο νέο πρωτάθλημα, παρουσιάστηκε απαισιόδοξος: «Από θέμα ποιότητας ίσως είναι και χειρότερο σε σχέση με πέρσι. Θα είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Βέβαια δύνεται η ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν στην πρώτη κατηγόριά κάτι που δεν θα γινόταν με άλλες συνθήκες. Πρέπει να κάνουμε υπομονή και να στηρίξουμε την προσπάθεια των περισσότερων ομάδων και στα νέα παιδιά που τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν».

To Top