ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο άτακτος Ρούνεϊ προσπαθεί να σώσει τον γάμο του

Οι μπελάδες δεν έχουν τελειωμό για τον Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς μετά τη σύλληψή του κινδυνεύει και ο γάμος του. Πόσο θα του κοστίσει ένα πιθανό διαζύγιο.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Ο άσος της Έβερτον, ο οποίος πρόσφατα τερμάτισε την διεθνή του καριέρα, συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/9) καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής όμως δεν ήταν μόνος του, καθώς στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η 29χρονη ανύπαντρη μητέρα Λάουρα Σίμσον, στην οποία ανήκε το αυτοκίνητο. Η σύζυγος του Ρούνεϊ, έγκυος στο τέταρτο παιδί του, βρισκόταν την ημέρα της σύλληψής του στην Μαγιόρκα για διακοπές μαζί με τους τρεις γιους της.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν πως η Κολίν Ρούνεϊ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Ρούνεϊ, ο οποίος κάνει προσπάθειες να σώσει τον γάμο του. Λογικό, αφού σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ένα ενδεχόμενο διαζύγιο θα κοστίσει στον πολύπειρο άσο τη μισή περιουσία του, δηλαδή περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ!

To Top