Θα γίνει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με μικτή ομάδα από Κ20 και Κ17

Οι παίκτες του Άρη επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος, έχοντας στο πρόγραμμα δύο απογευματινές προπονήσεις, σήμερα και αύριο και ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με ομάδα αποτελούμενη από παίκτης της Κ20 και της Κ17.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το τριήμερο ρεπό, επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, ενώ το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και αύριο.

Όπως αποφασίστηκε σήμερα, το απόγευμα του Σαββάτου (27/04) στο Ν. Ρύσιο θα γίνει τελικά το διπλό προπονητικού χαρακτήρα με την μικτή ομάδα των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ, αποτελούμενη από παίκτες της Κ-20 και της Κ-17 (δεν θα χρησιμοποιηθούν όσοι αγωνιστούν στο εξ αναβολής παιχνίδι της ομάδας Κ-20 με την αντίστοιχη του Ο.Φ.Η., στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, την Κυριακή, στις 12:00, στο γήπεδο Χαριλάου).

Τέλος, για την Κυριακή υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό, ενώ την Μεγάλη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση”.

 

To Top