ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα γίνεται… “μάχη” για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα!

Η θέση βασικού στον Άρη, όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης το έχει τονίσει πολλές φορές, το είπε για μία ακόμα και στην Τρίπολη… “όποιος μπαίνει πρέπει να δείχνει πράγματα. Δεν είναι τόσο εύκολο αλλά πρέπει να αποδεικνύουν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη μου και τιμούν το όνομά τους. Όποιος το δείχνει, δεν τον πειράζουμε από την αρχική ενδεκάδα».

Και δεν έμεινε μόνο στα λόγια ο προπονητής του Άρη, αλλά το έδειξε και με πράξεις. Με εξαίρεση τον Τόνσο που τον ξεκίνησε βασικό, παρέταξε την ομάδα σχεδόν με τους ίδιους παίκτες που χρησιμοποίησε τόσο στην Ξάνθη, όσο και απέναντι στον ΠΑΣ.

Δείχνει να έχει καταλήξει στον κορμό για την αρχική του ενδεκάδα και από εδώ και στο εξής, οι αλλαγές του θα είναι λίγες έως ελάχιστες. Ανάλογα πάντα με τις απουσίες ή την τακτική προσέγγιση του αντιπάλου.

Το σίγουρο είναι πως καθημερινά στις προπονήσεις, θα πρέπει να δίνεται “μάχη” για να μπορέσουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές να μπουν και να καθιερωθούν -που είναι και το πλέον δύσκολο- στην αρχική ενδεκάδα.

To Top