“Θα δώσω πριμ στους παίκτες μου αν κερδίσουν τον Άρη!”

Στα ερτζιανά της πόλης φιλοξενήθηκε ο χρηματοδότης του Eθνικού Ν. Αγιονερίου, Νίκος Γιαρήμαγας, που τόνισε ότι σε ενδεχόμενη νίκη της ομάδας του επί του Άρη θα μοιράσει πριμ περίπου 10.000 ευρώ στους παίκτες του!

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: “Εμείς το βλέπουμε όπως κάθε παιχνίδι. Σίγουρα ο Άρης είναι Άρης, έχει την δική του ιστορία, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να γράψουμε σε αυτό το παιχνίδι την δική μας ιστορία”.

Για το αν ισχύει ότι διαθέτει εξαιρετικές σχέσεις με τον Πανσερραϊκό, τόνισε: “Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως με κάθε ομάδα έτσι και με τον Πανσερραϊκό.Καλές σχέσεις έχουμε με όλους.Πρώτα παίζουμε για τον εαυτό μας και ότι βγει.Γι αυτό και θα δώσω πριμ στους παίκτες μου αν κερδίσουν”.

Για το ποσό που σκέφτεται να δώσει ως πριμ νίκης: “Σκέφτομαι να δώσω από 500 ευρώ σε κάθε παίκτη. Σε όλη την αποστολή.Υπολογίζω περίπου 10.000 ευρώ! Λογικά θα έχουμε πολύ κόσμο, θα τα πάρουμε από τα εισιτήρια, οπότε ας τα πάρουν οι παίκτες”.

Για το πόσο είναι ο μικρότερος μισθός ποδοσφαιριστή και ο αντίστοιχος μεγαλύτερος, είπε: “Ο μικρότερος παίρνει 200 ευρώ και ο μεγαλύτερος στην ομάδα είναι περίπου 700 ευρώ. Δεν δίνω μόνο πριμ, αλλά έχει υπάρξει και πρόστιμο. Αν χάσουν από μικρότερη ομάδα πληρώνουν πρόστιμο. Έχει τύχει να μην πληρωθούν μηνιάτικο”.

To Top