“Θα δώσω το 100% για να κερδίσω θέση βασικού”

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Άρη έδωσε ο Νίκος Τσουμάνης και αναφέρθηκε στην νέα του ομάδα, στην επιθυμία του για μια θέση βασικού και στους φιλάθλους.

Ο νεαρός αριστερός μπακ που υπέγραψε συμβόλαιο για δυο χρόνια πριν μερικές μέρες με τον Άρη είπε χαρακτηριστικά ότι η συμφωνία με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης έγινε «μπαμ μπαμ» και τόνισε ότι η νέα του ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες.

Παράλληλα, ο 22χρονος όταν ρωτήθηκε για τον κόσμο του Άρη είπε πως περιμένει φέτος να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Sentra:

Ο Νίκος Τσουμάνης στον Sentra 103.3

Για το πώς είναι η Θεσσαλονίκη σε σχέση με την προηγούμενη φορά που έμενε εκεί όταν ήταν παίκτης του Μακεδονικού: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές αλλά τώρα είναι λίγο διαφορετικά. Εγώ στον Μακεδονικό είχα έρθει πιο μετά μέσα στην χρονιά αλλά πάνω κάτω τα ίδια βλέπω»

Για την συμφωνία με τον Άρη: «Έγινε γρήγορα, μπαμ μπαμ. Δεν είναι ότι κράτησα κάτι κρυφό. Με πήραν τηλέφωνο και έτσι ξεκίνησε και τελείωσε ευχάριστα»

Για τον αν νιώθει έτοιμος να παίξει, παρόλο που έχει χάσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του Άρη: «Εννοείται ότι αισθάνομαι έτοιμος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα είπα ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Έχω χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξω, αν μου το ζητήσει ο προπονητής μου»

Για τον Άρη: «Είναι ένα μεγάλο κίνητρο δεν έχει να κάνει με τις προηγούμενες ομάδες που ήμουν. Έχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα και αυτό σε κάνει να νιώθεις αισιόδοξος. Μέρα με την ημέρα θα είναι καλύτερα. Σίγουρα θα είναι περισσότερες οι ευθύνες αλλά αυτό είναι ένα κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή. Με την σωστή δουλειά και την θέληση να βγει κάτι καλό»

Για τις διαφορές που έχει ο Άρης φέτος σε σχέση με πέρσι: «Αυτά που έβλεπα εγώ πέρσι σε σχέση με φέτος δεν έχουν καμία σχέση. Πέρσι ήμουν εκτός. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει ένα καλό κλίμα στην ομάδα ομοιογένεια μεταξύ των παικτών και πιστεύω ότι θα πάει καλά και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας»

Για την θέση βασικού: «Εννοείται από την πρώτη στιγμή θέλω μια θέση βασικού. Είναι αρχή ακόμα, τώρα μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και μαθαίνω τι ζητάει ο προπονητής μου. Πιστεύω ότι θα πάει καλά με το πέρασμα του χρόνου θα βρω και εγώ τα πατήματα μου»

Για τον κόσμο του Άρη και το «καυτό» Κλ. Βικελίδης: «Φέτος θέλω να πιστεύω ότι θα ζήσω μοναδικές στιγμές με τον κόσμο του Άρη. Περιμένω πως και πως και ελπίζω να γίνει γρήγορα»

To Top