ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θα είχαν “κλαπεί” έξι βαθμοί από τον Άρη χωρίς τη σωστή χρήση του VAR! Άλλοι δυο χάθηκαν λόγω Ευαγγέλου

Φέτος είναι η αλήθεια ότι η σωστή χρήση του VAR είχε ως αποτέλεσμα να μην “πλαστογραφηθούν” αποτελέσματα του Άρη, την ώρα βέβαια που σε κάποιες άλλες ομάδες, είτε… σκοτείνιασε, είτε έγινε λανθασμένη χρήση του.

Είναι γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται με εμφατικό τρόπο στην 2η θέση με 29 βαθμούς, αν και θα μπορούσε να είχε +2, δηλαδή 31, εάν δεν είχαν χαθεί λόγω της κακής διαιτησίας του Ευαγγέλου στο Περιστέρι, εκεί όπου η κιτρινόμαυρη ομάδα “αναγκάστηκε” να αφήσει δυο βαθμούς κόντρα στον Ατρόμητο.

Πάντως, μετά από ένα “ταμείο” των όσων έγιναν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, θα είχαν “κλαπεί” έξι βαθμοί (!), εάν δεν είχε γίνει σωστή χρήση του VAR. Oι κιτρινόμαυροι είδαν το video να ακυρώνει το γκολ της ισοφάρισης στον Βόλο μια και η μπάλα είχε βγει ένα μέτρο άουτ (!), να ακυρώνεται σωστά το γκολ του Απόλλωνα στη νίκη με 1-0 στα Γιάννινα, μια και υπήρχε οφσάιντ και να παίρνει πίσω το πέναλτι-θέατρο στον Τζιόλη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε μια τραγική απόφαση εναντίον της, το γκολ του Ματέο Γκαρσία που ακυρώθηκε κακώς στη Λάρισα, ευτυχώς όμως δεν επηρέασε το τελικό 0-3 επι της ΑΕΛ.

To Top