ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θα εγκαινιάζω τη ΔΕΘ για τα επόμενα οκτώ χρόνια!»

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα κυβερνήσει και, μάλιστα, όχι μία αλλά δύο τετραετίες.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής (06/07/2015) σε μία στιγμή ευθυμίας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την υποδοχή που δέχθηκε από τη διοίκηση της ΔΕΘ, με την οποία και πραγματοποιήσε συνάντηση, είπε πως δεν πειράζει που δεν έκανε ο ίδιος ως πρωθυπουργός τα εγκαίνια της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ συμπλήρωσε, με νόημα πως υπάρχουν και τα επόμενα οκτώ χρόνια.

tsipras mesa

Η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΘ και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε μακριά από τις κάμερες και με τη συμμετοχή στελεχών του κόμματος.

Στην επίσκεψή του στην 80ή ΔΕΘ, τον κ. Αλέξη Τσίπρα συνοδεύουν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Παναγιώτης Κουρουπλής, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης, οι υποψήφιοι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελος, Ρία Καλφακάκου και κομματικά στελέχη.

kouroumplis mesa

Αυτή την ώρα ο κ. Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί περιοδεία στον εκθεσιακό χώρο, όπου επισκέπτεται περίπτερα της Έκθεσης. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης. Επόμενος σταθμός για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μεσημέρι στο 1ο Πάρκο Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας στην Ελλάδα στην Τεχνόπολη (ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ – ΚΤΙΡΙΟ Γ2).

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ

To Top