Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για την υπογραφή του Κις

Ο Άρης εξακολουθεί να περιμένει την απάντηση του Μπίλι Κις. Για την ακρίβεια την υπογραφή του περιμένει γιατί απάντηση έχει πάρει, θετική. Μόνο που προς το παρόν ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει αποστείλει η ΚΑΕ εδώ και τρεις ημέρες.

Επιλογές δεν έχει ο Άρης. Ο Τζερόμ Κόλεμαν και δεν είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην περιφέρεια και ζητάει χρήματα που δεν θέλει να δώσει ο Άρης. Ο Πατ Κάρολ για τον οποίο υπήρξαν από χθες δημοσιεύματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθει, γιατί έχει να παίξει μπάσκετ δύο χρόνια, είναι σε χειρότερη κατάσταση από ότι είναι ο Τζέρεμι Χαντ, που ήδη υπάρχει στην ομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να βάλει deadline στον Κις και θα τον περιμένει. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξαρτιέται από τον Αμερικανό. Γίνονται προσπάθειες να τελειώσει άμεσα η υπόθεση, όμως επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι αν ο Κις υπογράψει π.χ. τη Δευτέρα, γιατί ούτως ή άλλως δεν επρόκειτο να πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Από την Αθήνα προκύπτει ότι ο Πανιώνιος, που έχει σκοπό να αφήσει τον Άστον Γκιμπς, έχει στο στόχαστρο τον Κις, διότι δεν μπορεί να πάρει παίκτη που δεν αγωνίστηκε πέρσι στην Ελλάδα, καθώς είναι τιμωρημένος και αυτός με απαγορευτικό από τη FIBA…

 

To Top