Θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τον Μάρτιν Τόνσο…

Ο Μάρτιν Τόνσο παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα και ο Σάββας Παντελίδης προτίθεται να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να τον έχει στην αποστολή και ίσως στην αρχική ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει τον Μάρτιν Τόνσο ο Σάββας Παντελίδης καθώς τα αγωνιστικά του πλάνα φαίνεται να είναι απόλυτα συνυφασμένα με τον Αργεντινό.

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος είναι ο παίκτης που μπορεί να συνδέσει καλύτερα από τον κάθε άλλον, μεσαία γραμμή και επίθεση σύμφωνα με τον προπονητή του, οπότε η παρουσία του στο συγκεκριμένο ματς, κρίνεται επιτακτική.

Ειδικά το τελευταίο διάστημα ο Τόνσο έχει ανεβάσει την απόδοσή του, όμως οι ενοχλήσεις στη γάμπα που τον ταλαιπωρούν εδώ και ένα δίμηνο, δεν τον έχουν αφήσει να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του. Είναι ο παίκτης που μπορεί να κρατήσει σωστά τη μπάλα, να αλλάξει παιχνίδι στης δύο πτέρυγες και γιατί όχι να κάνει επίθεση από τον άξονα, κάτι που έλειψε αρκετά φέτος.

Ενώ καταληκτικά, το γεγονός πως είναι ένας παίκτης που έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρότι ξένος, αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή για το συγκεκριμένο ματς ένα πλεονέκτημα του Τόνσο το οποίο θέλει να εκμεταλλευτεί ο Σάββας Παντελίδης.

To Top