ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θα εξαντλήσουμε ότι ένδικα μέσα μας απομένουν»

Ο ισχυρός άνδρας του Καραϊσκάκη, Οδυσσέας Δράκος, μίλησε για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, τις επόμενες νομικές ενέργειες που θα κάνει η ομάδα του, αλλά και τα όσα έγιναν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.

Aναλυτικά όσα είπε στο “YellowRadio 92.8”:

Για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: «Αυτό που σκέφτομαι από χθες το βράδυ είναι ότι η ίδια επιτροπή, αν δεν κάνω λάθος, μέσα σε δύο χρόνια για τις ίδιες υποθέσεις πήρε δύο διαφορετικές αποφάσεις. Εμείς θα εξετάσουμε και θα εξαντλήσουμε σε κάθε περίπτωση ότι ένδικα μέσα μας απομένουν. Δεν σας κρύβω ότι είμαστε απογοητευμένοι από την όλη διαδικασία».

Για τις επόμενες νομικές ενέργειες που θα κάνει η ομάδα του: «Οι νομικοί μας υποστηρίζουν ότι υπάρχει η δυνατότητα και θα κάνουν όλες εκείνες τις ενέργειες, προκειμένου την Τρίτη να είμαστε στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Επειδή μπορεί να κάνω ζημιά στην ομάδα μου, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, καταλαβαίνω ότι ο Άρης λειτουργεί κάτω από έντονη πίεση και γνωστοποιεί περισσότερα απ’ όσα πρέπει. Αυτό μας βλάπτει όλους. Εγώ δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Για τη συζήτηση της έφεσης του Άρη και του Καραϊσκάκη: «Ήταν μία πολύ σύντομη διαδικασία και όλοι οι παρευρισκόμενοι, συμπεριλαμβανομένου και του συνηγόρου της Φούτμπολ λιγκ, έλεγαν ότι ήταν πολύ απλή υπόθεση γι’ αυτό και κράτησε μόλις 15 λεπτά. Από πουθενά δεν προέκυπτε διαφορετική εκτίμηση. Μάλιστα πίστευα ότι μέχρι το απόγευμα θα είχαμε την απόφαση γιατί ήταν απλή η διαδικασία. Πέρα από τους παρευρισκομένους, αυτή ήταν η κρίση και των δικηγόρων του Απόλλωνα και του Λεβαδειακού, οι οποίοι θα συζητούσαν στην αμέσως επόμενη απόφαση. Δυστυχώς δεν έχω νομικές γνώσεις για να κρίνω την απόφαση της Επιτροπής, πάντως το κακό ξεκίνησε από την απόφαση της ΕΠΟ στις 10 Ιουλίου. Σ’ εκείνη δεν διευκρινίστηκε ότι αυτό που ψηφίζεται ισχύει στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παρά την προσπάθεια ορισμένων ενώσεων να το πάρουμε και εγγράφως, μας απάντησαν προφορικά ότι δεν ισχύουν από φέτος, αλλά από την επόμενη χρονιά. Δυστυχώς οι δικαστές δεν δικάζουν με βάση όσα δηλώνω εγώ, εσείς ή ο πρόεδρος της ΕΠΟ».

To Top