ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θα επιμείνει για τον Ιντέγε ο Άρης, σε αναμονή για την απάντησή του!

Ο Άρης έχει καταθέσει εδώ και λίγες μέρες την δική του πρόταση στον Μπράουν Ιντέγε και περιμένει πλέον την απάντηση του Νιγηριανού φορ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μία απάντηση που ακόμα δεν έχει δοθεί από την πλευρά του 30χρονου φορ, που αποτελεί μία από τις δύο βασικές επιλογές του Άρη για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έδειξε αποφασισμένος για την οικονομική υπέρβαση, όμως υπάρχει διαφορά στα “θέλω” των δύο πλευρών. Ο Άρης του προσφέρει ένα συμβόλαιο, το οποίο με τα μπόνους επίτευξης στόχων (ατομικών ή ομαδικών) αγγίζει τα 500.000 ευρώ. Όμως οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή είναι περισσότερες, κατά 200.000 ευρώ…

Στον Άρη ήδη έχουν ξεκινήσει παράλληλα τις τελικές τους επαφές και με υπόλοιπους υποψήφιους ποδοσφαιριστές στη θέση του φορ, προκειμένου εάν απαντήσει αρνητικά ο Νιγηριανός, να ενεργοποιήσουν κάποια άλλη περίπτωση, όμως ο Ιντέγε έχει τα στοιχεία που αρέσουν στους ιθύνοντες.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δώσει μία διορία στον 30χρονο επιθετικό για να απαντήσει, όμως δείχνουν διάθεση να συζητήσουν ξανά σήμερα, προκειμένου να τον πείσουν και να μην εισπράξουν την αρνητική του απάντηση.

 

To Top