Θα ζητήσει επανάληψη του αγώνα της Σαντορίνης η ΑΕΚ; Πήρε το ματς στα χαρτιά

Πριν από δύο εβδομάδες το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί απέναντι στον Άρη λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Τότε η διοίκηση της ΑΕΚ είχε ζητήσει να οριστεί ο αγώνας σε άλλη μέρα για να μην χάσει το ματς στα χαρτιά. Κάτι το οποίο δεν έγινε και με βάσει του κανονισμού το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στον Άρη με 3-0 σετ παρά τις… φωνές των site από την Αθήνα.

Σήμερα υπήρξε διακοπή στην αναμέτρηση του Α.Ο. Θήρας με την Α.Ε.Κ. για την 11η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Αυτό διότι η γηπεδούχος ομάδα δήλωσε έξι αθλήτριες στο φύλλο αγώνος και με το σκορ στο 2-0 στο πρώτο σετ, η κεντρική του Α.Ο. Θήρας Βασιλική Διάλλα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αφού ο ιατρός του αγώνα που την εξέτασε έκρινε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει και μετά την παρεύλεση των τριών λεπτών που προβλέπεται από τους κανονισμούς παιδιάς της F.I.V.B. αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του.

Λόγω του ότι η ομάδα του Α.Ο. Θήρας δεν είχε έξι διαθέσιμες αθλήτριες για να συνεχιστεί αγώνας, χαρακτηρίστηκε «ελλιπής» και σύμφωνα με τον κανονισμό παιδιάς της F.I.V.B. (άρθρο 17.1.2.) ο αγώνας κατοχυρώθηκε στην Α.Ε.Κ. με σκορ 3-0 και σετ 25-2, 25-0, 25-0.

To Top