Σκέφτονται να ζητήσουν την τιμωρία του Λεβαδειακού για τη “φιλοξενία”

Μπορεί η ιδέα της έκδοσης ανακοίνωσης να εγκαταλείφθηκε οριστικά , ωστόσο οι διοικούντες του Αρη δεν φέρονται να διατεθειμένοι να τοποθετήσουν στο αρχείο την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το σάιτ του συνδρομητικού καναλιού: “Πέραν της διαιτησίας του Μάνταλου, οι κίτρινοι επικεντρώνουν την προσοχή τους και στην ένταση που δημιουργήθηκε μπροστά από το μπούθ από το οποίο παρακολουθούσαν τον αγώνα, τη στιγμή της ισοφάρισης του Κανούλα, στο 40΄. Θεωρούν πως οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού δεν έκαναν ότι θα έπρεπε, προκειμένου να τους προστατέψουν αποτελεσματικά και για τον λόγο αυτό θ΄ απευθυνθούν στα αρμόδια όργανα, ώστε να επιβληθεί τιμωρία στην ΠΑΕ Λεβαδειακός”.

Σε άλλο σημείο το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμη: “Ηδη, από το πρωί βρίσκονται στα τηλέφωνα, ούτως ώστε οργανωμένα να καθορίσουν τα βήματα που θα ακολουθήσουν. Διαρρέουν πως είναι θέμα ηθικής τάξης ο συντονισμός μιας τέτοιας κίνησης, προκειμένου, όπως λένε, να μην περάσουν τα ίδια επίσημοι άλλων ομάδων που θα επισκεφθούν το γήπεδο της Λιβαδειάς”.

Διαβάστε εδώ τα σχετικά δημοσιεύματα του PRESSARIS για τη “φιλοξενία” του Λεβαδειακού

To Top