Θα ζητήσουν την (υλική) βοήθεια πρώην παραγόντων και βετεράνων

Δεν είναι είδηση στον Άρη τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, πέρα από την όποια μάχη που γίνεται στον αγωνιστικό τομέα.

Σε μια προσπάθεια άντλησης πόρων, υπάρχουν πληροφορίες, ότι με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Ψηφίδη, θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες συγκέντρωση πρώην διοικητικών  παραγόντων του Άρη καθώς και βετεράνων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να υπάρξει πέρα από την ηθική και υλική βοήθεια. Πιο πιθανός τόπος το Aris Sports Cefe στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν προσκληθεί με προσωπική επιστολή του Ψηφίδη είναι οι Γράντας, Τσαρούχας, Ιωαννίδης, Καραμπέρης, Κάλλεν, Παπαϊωάννου, Ευγενίου, Πόππης, Γαρμπής, Γκιουλέκας, Κούης, Μπαλής, Κατσιαούνης κ.α..
Στόχος να συγκεντρωθεί ένα ποσό-οξυγόνο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό αυτό μπορεί να καθοριστεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες πρωτοβουλίες είχαν δρομολογηθεί από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς, πάντως, να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα, η συγκέντρωση δηλαδή κάποιου αξιόλογου ποσού ικανό να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα…

Kαι κάτι ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS υπήρχε μεγάλος προβληματισμός στην Αλκμήνης σχετικά με την αξιοποίηση και την αποδοτικότητα που παρουσίασαν οι σουίτες του Κλεάνθης Βικελίδης από το ξεκίνημα της περιόδου. Η συνάντηση προφανώς έχει να κάνει και με το θέμα αυτό…

To Top