«Θα ζητήσω συγνώμη για Κατίδη, εάν…»

Οι ισχυρισμοί της ΠΑΕ Άρης και η δήλωση του προέδρου της Θανάση Αθανασιάδη στο PRESSARIS, προφανώς προκάλεσε την… αναδίπλωση της πλευράς Κατίδη.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Βαγγέλης Χατζηιωάννου μίλησε στο «Μετρόπολις», με βάση τα νέα δεδομένα:

Για την προσφυγή του Κατίδη: “Ειδικά στην περίπτωση του Κατίδη η ΠΑΕ Άρης του οφείλει τέσσερις μισθούς (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο), όπως και το δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα. Επίσης του οφείλει ένα ειδικό πριμ 10.000 ευρώ με τη συμπλήρωση των δέκα συμμετοχών. Για να έχει δικαίωμα προσφυγής ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει να παίρνει δύο τουλάχιστον μισθούς. Ούτε οι μισθοί πληρώθηκαν, ούτε το πριμ. Εάν ο λογιστής της ΠΑΕ έχει απόδειξη ότι πληρώθηκαν στον Κατίδη τότε εγώ θα ζητήσω δημόσια συγνώμη. Προσωπικά είμαι πολύ ευαίσθητος στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι 19 ετών. Δεν είναι καλό να κάνουν προσφυγές από αυτή την ηλικία. Ο Κατίδης όμως ήταν αποφασισμένος γιατί εκτός από το οικονομικό κομμάτι υπάρχει και το ηθικό και είναι γνωστό το πρόβλημα που υπήρξε στη Δανία».

Για το αν ψεύδεται ο Αθανασιάδης : «Δε μπορώ να το ισχυριστώ αυτό γιατί για να το πω αυτό θα πρέπει να θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχει δόλος. Μπορώ να πω όμως ότι επιχειρείται μια προσπάθεια συγκάλυψης επειδή η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση γιατί ο Κατίδης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για την ΠΑΕ Αρης. Η διοίκηση της ΠΑΕ προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα εναντίον μου επειδή και στο παρελθόν είχα αναλάβει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είχαν να παίρνουν χρήματα από τον Άρη όπως ο Κάμπορα , ο Σανχούρχο κτλ΄”.

Για την εκδίκαση της υπόθεσης: «Ο Άρης ζήτησε και ο πήρε αναβολή για τις 11 Ιουνίου. Η υπόθεση θα δικαστεί στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ (Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών). Η ΠΑΕ Αρης θα πρέπει να προσκομίσει αποδείξεις με τους μισθούς και το πριμ συμμετοχών του ποδοσφαιριστή. Εάν η διοίκηση του Αρη έχει τις αποδείξεις στα χέρια της την προκαλώ να τις βγάλει στη δημοσιότητα. Το χειρότερο σενάριο για τον Κατίδη είναι μην είναι ακόμα απαιτητά τα 10 χιλιάδες ευρώ , τα οποία όμως και πάλι θα κληθεί να πληρώσει η ΠΑΕ Αρης. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και ήδη ο Κατίδης έχει 13 συμμετοχές. Πότε θα τα πάρει αυτά τα χρήματα;».

To Top