“Θα κάνει καλό στον Άρη η συνεργασία με Κάμπος”

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με τον Πάουλο Κάμπος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Βραζιλιάνου τεχνικού στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο λόγος για τον Πέτρο Κανακούδη που φιλοξενήθηκε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και τόνισε πως μία ενδεχόμενη συνεργασία του Κάμπος με τον Άρη θα βοηθήσει πολύ τους “κίτρινους”, καθώς είναι ένας τεχνικός με μεγάλη εμπειρία και πολλές δυνατότητες.

«Ήμασταν μαζί στον Αστέρα Τρίπολης το 2007, είχαμε μια καλή συνεργασία, στην Β’ Εθνική ήταν, είχαμε πάρει και το πρωτάθλημα τότε και εν συνεχεία έμεινε στην ομάδα. Ήταν η χρονιά που είχαμε κερδίσει όλες τις μεγάλες ομάδες. Το σίγουρο είναι πως τότε που τον είχα στον Αστέρα, ήταν πάρα πολύ έμπειρος. Φανταστείτε πως είναι τώρα. Άλλωστε έχει περάσει και από την μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Γκαλάκτικος”, τόνισε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας για να ολοκληρώσει:

“Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Άρης, νομίζω πως μόνο καλό θα κάνει. Νομίζει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Βέβαια δεν γνωρίζω και εγώ σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα. Έχει δουλέψει πάρα πολύ, όταν συνεργαστήκαμε στον Αστέρα, όλοι τον αγάπησαν για την προσφορά του και την όρεξη του”.

To Top