Θα κάνουν την έκπληξη Μπέρμιγχαμ και Γουαδαλαχάρα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Αποχή σήμερα από τα μεγάλα φαβορί, καθώς αναμενουμε κουπόνι «ναρκοπέδιο».

Στις «Μπόμπες» βρίσκουμε σήμερα τα δύο σημεία της ημέρας με 50€ ποντάρισμα. Συγκεκριμένα στηρίζουμε την Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Μπράιτον στο Χ2, που προσφέρεται σε απόδοση 2.07 στην BetVictor και την Γουαδαλαχάρα στο Χ2 σε απόδοση 2.10 στην bet365. Στην κατηγορία «Μονά» με 40€  πάμε μακριά από τα “φώτα” και τα παιχνίδια με μεγάλη προβολή, αφού ποντάρουμε τον «Άσσο» Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) του Πόρτλαντ με αντίπαλο τη DC Γιουνάιτεντ σε απόδοση 2.00 στην StanJames. Ακόμα επιλέξαμε τον «Άσσο» της Ριντ κόντρα στην Αντμίρα για το πρωτάθλημα της Αυστρίας σε απόδοση 2.15 στην William Hill.

Στην Κατηγορία «Μονά» μπορείται να βρείτε ακόμα δύο σημεία, ενώ στις «Μπόμπες» υπάρχουν ακόμα 5 προτάσεις, εκ των οποίοων ξεχωρίζουν (40€ ποντάρισμα) το Χ2 της Μπρίστολ Ρόβερς κόντρα στην Έξετερ σε απόδοση 1.88 στην Bet 365 και το Χ2 της Σέφιλντ Γουέν. με αντίπαλο τους Γουλβς που προσφέρεται σε απόδοση 1.93 στην ίδια εταιρεία.

Στην κατηγορία «Σύστημά» έχουμε επιλέξει 6 αγώνες σε σύστημα 3-6 (21 στήλες x 4€) και συνολικό ποντάρισμα 84€.

Δείτε αναλυτικά τα σημεία σε αποδόσεις της bet365:

Βερόνα – Μπάρι Χ (3.25)

Νοβάρα – Τερνάνα (3.40)

Σέφιλντ Γιουν. – Νοτς Κάουντι Χ (3.40)

Ρέιθ Ρόβερς – Πάτρικ Θιστλ 1 DNB (2.42)

Χάμιλτον – Ντάνφερμλιν 1 DNB (2.50)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1 DNB (3.25)

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά στο ποδόσφαιρο, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat.

To Top