ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θα κουκουλώσουν το σκάνδαλο του Παναθηναϊκού; Ξύλο, βρισιές και βιαιοπραγίες από Διούδη και ανθρώπους του Αλαφούζου! (video)

Θα κλείσουν τα μάτια στο σκάνδαλο του Παναθηναϊκού; Ξύλο και χειροδικίες στα Γιάννινα από τους ανθρώπους του Αλαφούζου!

Αρκετή ένταση είχε το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες» με αποκορύφωμα ένα περιστατικό μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε φίλαθλο του ΠΑΣ και ανθρώπους της ομάδας του Παναθηναϊκού που βιαιοπράγησαν εναντίον του.

Όπως μετέδωσε το passports.gr:  “Ο τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά εκνευρισμένος και κατά τη διάρκεια του αγώνα άνοιξε διάλογο και βρισιές με τους παρευρισκόμενους στη μεγάλη κερκίδα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων. Μετά το τέλος του αγώνα τα πνεύματα εκτραχύνθηκαν και ο πορτιέρο των “πράσινων” βγήκε εκτός εαυτού. Μάλιστα, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος φιλάθλου του ΠΑΣ Γιάννινα, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Μαζί του κινήθηκαν απειλητικά και μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού” για να γίνει ακόμη πιο αποκαλυπτικό:

“Το χειρότερο από όλα είναι ότι ο υπεύθυνος, μέλος της ασφάλειας του Παναθηναϊκού και δάσκαλος kick boxing, Μιχάλης Νικήτογλου, διακρίνεται καθαρά στο video που δημοσιεύει το PASsports να χτυπά τον φίλαθλο του ΠΑΣ στο στέρνο. Άμεσα επενέβησαν οι άνθρωποι ασφαλείας του ΠΑΣ Γιάννινα και απομάκρυναν τον οπαδό και λειτούργησαν κατευναστικά, όπως είναι και ο ρόλος τους άλλωστε. Από πλευράς Παναθηναϊκού στο περιστατικό συμμετείχε και ο επιχειρησιακός διευθυντής της “πράσινης” ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος.  Είναι απορίας άξιον αν ο παρατηρητής Παπαγιάννης κατέγραψε το περιστατικό στο Φύλλο Αγώνα καθώς μιλάμε για αξιωματούχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός”.

Περιμένουμε φυσικά να επέμβει ο αθλητικός δικαστής και να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, σύμφωνα με τους οποίους υπάρχει κίνδυνος ακόμη και για αφαίρεση βαθμών! Εκτός αν κουκουλώσουν ακόμη ένα σκάνδαλο του κακομαθημένου Αλαφούζου…

To Top