“Θα μπορούσα περισσότερα γκολ”

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με δηλώσεις του στη γερμανική εφημερίδα «Bild», εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τη φετινή του επιθετική συγκομιδή τονίζοντας πώς θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα τέρματα.

Φέτος η Μπορούσια δεν θυμίζει την περυσινή ομάδα που έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τερμάτισε δεύτερη στην εγχώρια Μπουντεσλίγκα. Η Ντόρτμουντ είναι τρίτη στην Μπουντεσλίγκα, πίσω από Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν, ενώ την τελευταία αγωνιστική προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Λεβαντόφσκι, παρά τα έντεκα τέρματα που έχει γκολ πρωταθλήματος που έχει σημειώσει, έχει χάσει σημαντικές ευκαιρίες και για περισσότερα και σ΄ αυτό το κομμάτι στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε στην «Bild».

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Δεν είμαι χαρούμενος. Έχουμε χάσει τόσους βαθμούς όχι επειδή δεν παίζουμε καλά, αλλά επειδή χάνουμε ευκαιρίες. Πρέπει ν΄ αναλογιστούμε τις ευθύνες μας γι΄ αυτό και να κυνηγήσουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε στη συνέχεια. Δεν πρέπει να χαθούν άλλοι πόντοι και σε ό,τι με αφορά παραδέχομαι ότι θα μπορούσα να είχα σημειώσει περισσότερα γκολ».

To Top