ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

«Θα παλέψουμε σκληρά με τον Άρη, μας λείπουν αρκετοί παίκτες» λέει ο Μπούμπαλο της Διναμό

Τη Διναμό Τιφλίδας θα αντιμετωπίσει ο Άρης για πρώτη φορά σε πέντε μέρες (20/09) στη Γεωργία στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Ντομαγκόι Μπούμπαλο, ο οποίος ανήκει στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Γεωργίας εδώ και λίγες μέρες, αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα αλλά και στις προσεχείς αναμετρήσεις με τον Άρη.

«Είναι μια καλή ομάδα η Διναμό, ισχυρή στη Γεωργία και με όρεξη για διακρίσεις από τη διοίκησή της» ανέφερε αρχικά ο 27χρονος Κροάτης σέντερ, προσθέτοντας:

«Η ομάδα είναι αρκετά καλή, αν και δεν έχω πλήρη εικόνα, αφού μας λείπουν αρκετοί βασικοί παίκτες που είναι με την Εθνική ομάδα της χώρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (σ.σ. Μιχαήλ Τσότσουα, Μεράμπ Μποκολισβίλι, Μιχαήλ Μπερισβίλι) και πιθανώς και κάποιοι ακόμη ξένοι που θα έρθουν.

Είναι μια αρκετά καλά οργανωμένη, πάντως, ομάδα, με δικές της εγκαταστάσεις και είμαι βέβαιος ότι θα παλέψουμε σκληρά με τον Άρη. Ξέρω ποιος είναι ο Άρης, μια πολύ ιστορική ομάδα που πήρε φέτος καλούς παίκτες, οπότε θα έχουμε δύσκολο έργο. Θα δούμε τι θα γίνει, έχουμε λίγο καιρό ακόμη μέχρι τους αγώνες (20/9 ο πρώτος) και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

To Top