ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα περιμένει άλλες 48 ώρες τον Αρίμπας ο Άρης!

Ισπανικό δημοσίευμα κάνοντας λόγο για πηγές από το περιβάλλον του Αλεχάντρο Αρίμπας αναφέρει σε ρεπορτάζ πως μοιάζει πολύ δύσκολη η αποχώρησή του από την Οβιέδο τη συγκεκριμένη περίοδο (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ), ενώ την ίδια ώρα ο Άρης θα περιμένει άλλες 48 ώρες τον Ισπανό.

Τους όρους του κατέθεσε ο Άρης στον Αλεχάντρο Αρίμπας από σήμερα (18/07), τους οποίους έχει περιθώριο να τους τηρήσει μέχρι και την Τρίτη (20/07).

Η πλευρά των “κιτρινόμαυρων” έθεσε ως βασικό όρο την λύση της συμφωνίας του παίκτη με την Οβιέδο, ως την Τρίτη (20/7). Μόνο αν αυτοί οι όροι τηρηθούν, θα “προχωρήσει” η συμφωνία με την ομάδα του Άρη.

Ο Αρίμπας αισιοδοξεί ότι θα το καταφέρει μέσα στις επόμενες δύο μέρες, λόγω της επιθυμίας του να προστεθεί στην λίστα του Άρη με την Αστάνα (μπορούν να γίνουν έως και δυο αλλαγές). Ελπίζει να είναι στο ρόστερ του Άρη και στην ρεβάνς με την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, στις 29/7.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ η άφιξη του Κόστας ανοίγει τον δρόμο εξόδου στον Αρίμπας από την Οβιέδο (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

To Top