ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα… περιμένει ο Άρης, να μείνει ελεύθερος ο Βελέθ

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν τον Πάκο Ερέρα και τον Άρη σε ότι αφορά την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των “κιτρινόμαυρων”, είναι αυτή του Φραν Βελέθ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Πρόκειται για τον 26χρονο αμυντικό από την Ισπανία, ο οποίος ανήκει από πέρσι στην Βίσλα Κρακοβίας (17 συμ., 1 γκολ) και εφόσον αποκτηθεί θα προορίζεται για την θέση του κεντρικού αμυντικού μαζί με τους Σόουζα, Δεληζήση.

Πριν πάει στην Πολωνία ο Βέλεθ φόρεσε την φανέλα της Αλμερία από το 2013 μέχρι και το 2017 (Αλμερία Β’ 26 συμ. – 2 γκολ και Αλμερία 75 συμ. 2 γκολ), έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Ταραγόνα.

Ο πολωνικός σύλλογος, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του και ο Ισπανός δεν υπολογίζεται, καθώς δεν έχει παίξει σε κανένα φιλικό ωστόσο, ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του, κάτι που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την απόκτησή του από τον Άρη.

Ο Πάκο Ερέρα, θέλει τον παίκτη στον Άρη, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς παρά την προσπάθεια του ίδιου, η Βίσλα θέλει να αποκομίσει κάτι από τη στιγμή που τον δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

To Top