ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θα… πληρώσει ακριβά το νέο καραγκιοζιλίκι ο Ντάνι Άλβες; (video)

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ατλέτικο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ντάνι Άλβες αποφάσισε να στείλει μήνυμα μέσω του instagram.

Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι πουλά τρέλα, ο Βραζιλιάνος φόρεσε μία περούκα και, μιμούμενος την κοπέλα του, είπε: «Γεια σας είμαι η Τζοάνα σ.σ. η σύντροφος του Άλβες). Είμαι εδώ για να δείξω την αγάπη μου στον καλό μου που είναι πολύ στεναχωρημένος. Αγάπη παιδιά, είναι απλά ένα παιχνίδι. Έτσι είναι και η ζωή. Αξίζεις περισσότερα. Σε αγαπώ».

«Είμαι σίγουρος ότι ο Άλβες δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν« είπε ο Λουίς Ενρίκε σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον παίκτη του. Ωστόσο, όπως σημειώνουν οι καταλανικές εφημερίδες, δεν αποκλείεται απλά αυτή να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τα καμώματα (ή τα καραγκιοζιλίκια) του Ντάνι Άλβες, ο οποίος συχνά πυκνά προκαλεί είτε αποκαλώντας «σκα@ά» τους δημοσιογράφους είτε λέγοντάς τους ότι γράφουν σκουπίδια είτε ανεβάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του λίγες ώρες πριν από ένα παιχνίδι στο οποίο φαίνεται να χοροπηδά και να πανηγυρίζει.

Πρόσφατα, μάλιστα, είχε επικρίνει δημόσια την ίδια τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ λέγοντας ότι αν ο σύλλογος ήθελε να τιμήσει τον «ιπτάμενο» Ολλανδό θα μπορούσε να το έχει κάνει όσο αυτός ζούσε. Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα και δεν αποκλείεται πολλά να εξαρτηθούν και από την κατάληξη της φετινής σεζόν και αν θα καταφέρουν οι Καταλανοί να κατακτήσουν τους δύο τίτλους που απέμειναν, δηλαδή το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

 

Πηγή: sdna.gr

To Top