“Θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας!”

Tο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε για το παιχνίδι με την Βέροια την “σγαγή” του Βοσκάκη και την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στην πολύ κακή διαιτησία του αγώνα της Βέροιας, εκφράζοντας τη θέση της διοίκησης: «Δε θα ήθελα να μιλήσω για τη διαιτησία, τα έχει πει η διοίκηση και ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε τα πάντα για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας».

Στη συνέχεια μίλησε για τις αποφάσεις του κ. Βοσκάκη, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη: «Όσα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο, δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαιτησία. Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια «σφαγή». Τα είδε όλος ο κόσμος και από την τηλεόραση».

Για την παρουσία και τη συμπεριφορά του κόσμου, είπε: «Τον ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση προς την ομάδα και για το ότι δε δημιούργησε πρόβλημα, παρά τα όσα συνέβησαν με τη διαιτησία».

Για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, ανέφερε: «Βρήκε το δρόμο της με την αλλαγή και του προπονητικού τιμ. Κάθε μέρα και καλύτερα πηγαίνει η αγωνιστική πορεία της ομάδας. Με τον καιρό θα παίζει πολύ καλά και παράλληλα θα παίρνει και τα αποτελέσματα».

Για τα στοιχεία που οδήγησαν τον Άρη στη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του, τόνισε: «Δε νομίζω ότι η Βέροια μας έκανε επικίνδυνες φάσεις. Ήμασταν ν αρκετά καλοί στη μεσαία γραμμή και ήταν καθοριστική η φάση του γκολ. Κινδυνέψαμε μόνο από τη διαιτησία και όχι από τη Βέροια».

Για τις απουσίες που θα υπάρχουν στον αγώνα με τον Πλατανιά, επεσήμανε: «Αυτό θα το διαχειριστεί ο προπονητής μας και πιστεύω ότι θα βρει τις λύσεις. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για την αποβολή στον Πουλίδο, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σημείωσε: «Είναι πρωτόγνωρο. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Να απλώνει ο παίκτης το χέρι στον διαιτητή και αυτός να του βγάζει δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια έδωσε το χέρι και στους βοηθούς. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Θα κάνουμε τα πάντα για να θωρακίσουμε την ομάδα».

Για το πώς περιμένει την παρουσία του κόσμου στο ματς με τον Πλατανιά, υπογράμμισε: «Περιμένουμε ότι ο κόσμος θα έρθει και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Εδώ στη Βέροια πήγε! Ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια γιατί βλέπει ότι η ομάδα ανακάμπτει».

Για την πολύ καλή πορεία της Κ-20, είπε: «Είναι τρεις εκτός έδρας νίκες. Έχουμε καλή ομάδα. Δεν ξεκινάμε καλά στα ματς, αλλά στη συνέχεια τα ανατρέπουμε. Είμαστε στη δεύτερη θέση, ενώ δε ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε κάποια θέματα με τη διαιτησία, αλλά βελτιώθηκε η κατάσταση».

Τέλος, για τις Κ-17 και Κ-15, ανέφερε: «Η Κ-17 είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα αλλά είναι πολύ αξιόλογη ομάδα και θα ανέβει βαθμολογικά κι άλλο. Στην Κ-15 είμαστε δεύτεροι. Παίζουμε καλά και ελπίζουμε κάποια παιδιά να επανδρώσουν την επαγγελματική ομάδα στο μέλλον».

To Top