Θα συνεχιστούν οι συζητήσεις, καμία απόφαση υπό πίεση με χρονικό ορίζοντα τη Δευτέρα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διοικητικές διεργασίες στον Άρη, μετά την κατάθεση δυο προτάσεων για το ποδοσφαιρικό τμήμα και την ανακοίνωση του Γιώργου Γαλανού, με την οποία δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει υπό τις παρούσες συνθήκες, όπως διαμορφώθηκαν.

Οι δυο προτάσεις που κατατέθηκαν εγγράφως ήταν αυτές των Λουίς Όλιβερ και του Άλεξ Κάλας. Η «καυτή πατάτα» είναι στα χέρια του Ερασιτέχνη, ο οποίος και θα τις αξιολογήσει.

Χθες έγινε διοικητικό συμβούλιο στον ΑΣ Άρης, ξεκίνησε αρχικά στην Αλκμήνης και στη συνέχεια εκτός των γραφείων του συλλόγου, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οι άνθρωποι του Άρη τόνισαν και τονίζουν ότι καμία απόφαση δεν θα παρθεί εν θερμώ και κάτω από πίεση, ειδικά από τη στιγμή που απαιτείται νηφαλιότητα και ψυχραιμία, ώστε να αξιολογηθούν όλα τα δεδομένα για τον ιστορικό σύλλογο. Ο χρονικός ορίζοντας για να υπάρξει μια συγκεκριμένη απόφαση φτάνει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις και μεσολαβούν οι αργίες των Χριστουγέννων.

To Top