“Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε για τη νίκη επί του Ηλυσιακού, τον επόμενο αγώνα με τον Πανελευσινιακό αλλά και στην αγωνιστική του κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Άρη στον “Αρένα”:

Για την νίκη επί του Ηλυσιακού: “Ήταν ένα ντέρμπι που έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε καλά διαστήματα αμυντικά και επιθετικά και τελικά πήραμε την νίκη”.

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος: “Εκτός του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Δε μπορείς να επαναπαυτείς σε κάποιο παιχνίδι. Υπάρχει ενδιαφέρον, άμα δεν υπάρχει φαβορί ή αουτσάιντερ. Πολλά παιχνίδια έχουν κριθεί στις τελευταίες φάσεις και αυτό το κάνει πολύ καλό το πρωτάθλημα”.

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό: “Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα με καλή έδρα και θα τα δώσουμε όλα για να το κερδίσουμε”.

Για την αγωνιστική του κατάσταση: “Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά το χειρουργείο φάνηκε πως έπρεπε να μείνω έξω λίγο παραπάνω. Πλέον όμως πήγαν όλα καλά και θέλω να βοηθώ την ομάδα μου όσο το δυνατό περισσότερο”.

To Top