ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θα τα δώσουμε όλα με την Τουρκία»

Ο Γιώργος Καμπερίδης και ο Κώστας Καμπουρίδης δίνουν σύνθημα πρόκρισης στον αυριανό προημιτελικό του Ευρωπαϊκού U18 απέναντι στην Τουρκία. 

Η Εθνική Εφήβων πέρασε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χθες νικώντας τη Λετονία, αλλά δεν επαναπαύεται και στοχεύει σε νίκη την Παρασκευή στις 14:30 σε νίκη επί της Τουρκίας για να μπει στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού U18.

Ο Γιώργος Καμπερίδης και ο Κώστας Καμπουρίδης μίλησαν για την πρόκριση και τη νέα πρόκληση. «Το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα και η ομαδική δουλειά», τονίζει ο Καμπερίδης, για να πιάσει το ίδιο σημείο αφετηρίας και ο Καμπουρίδης: «Η νίκη προήρθε από την άμυνα, την ομαδικότητα και στις δύο άκρες του παρκέ, αλλά και το πάθος που βγάλαμε. Μείναμε συγκεντρωμένοι και παίξαμε με όλη μας την ενέργεια για να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

Όσο για την ομαδική προσφορά στην πρόκριση, ο φόργουορντ του Δούκα είπε: «Όλοι τα δώσαμε όλα για την νίκη. Αυτή ήταν που μας έσπρωξε όλους. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση», ενώ εκείνος του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Ήταν μεγάλη η θέληση, η επιθυμία να βρεθούμε στους οχτώ. Θέλαμε να κάνουμε κάτι που αρκετοί θεωρούσαν «αδύνατο». Ε, κι εμείς θέλαμε να δείξουμε πως είναι δυνατό. Ο καθένας έπαιξε για την ομάδα και έδωσε το 100% μέσα στο γήπεδο».

Όσο για τη συνέχεια; «Ήταν στόχος η οχτάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα επαναπαυθούμε. Αυτό σημαίνει απλά πως έχουμε έναν άλλο στόχο μπροστά μας και θα τα δώσουμε όλα με την Τουρκία», ξεκαθαρίζει ο Καμπερίδης, για να έρθει ο συμπαίκτης του να συνηγορήσει: «Αυτό που έγινε είναι πως με την πρόκριση στους προημιτελικούς μας έφυγε το άγχος. Δεν θα υπάρχει στον αγώνα με την Τουρκία. Αυτό που θα υπάρχει σίγουρα και πάλι θα είναι η επιθυμία μας για νίκη και για τη νίκη θα παίξουμε, όπως σε κάθε αγώνα».

Όπως παραδέχονται και οι δύο την Τουρκία δεν την έχουν παρακολουθήσει, αλλά τονίζουν «δεν φοβόμαστε την Τουρκία», για να προσθέσουν: «Είναι καλή ομάδα, το γνωρίζουμε, αλλά αν παίξουμε με πάθος και ενέργεια μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Κωνσταντίνος Καμπουρίδης κλείνοντας είπε: «Όλες οι ομάδες είναι καλές πια. Δεν υπάρχει κάποια ομάδα όμως που να ξεχωρίζει. Θα βγάλουμε όλο το πάθος μας για μια νίκη απέναντι στην Τουρκία» και ο Γιώργος Καμπερίδης συμφώνησε: «Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε μια δυνατή ομάδα, παίζουμε με πάθος. Μπορούμε… Και μένει να το αποδείξουμε στον αγώνα με την Τουρκία».

To Top