ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Θα τα καταφέρουμε, γιατί η ομάδα έχει μέταλλο και βαριά φανέλα!”

Ο προπονητής τη ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη, Στέφανος Νανάς, έθεσε τον στόχο της φετινής χρονιάς, που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια, τονίζοντας παράλληλα πως η σεζόν είναι ένα μεγάλο «στοίχημα» για όλους».

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

«Είναι σίγουρο ότι έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη και περίεργη χρονιά. Κουβαλάμε κάποια παθογένειες του συλλόγου από το παρελθόν, αλλά θα προσπαθήσουμε φέτος να κερδίσουμε ένα στοίχημα, καθώς όλοι όσοι είμαστε εδώ θέλουμε να πετύχουμε και ν΄ αποδείξουμε πράγματα φέτος στον Άρη».

Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο ότι: «Πρώτιστο μέλημα είναι η οικονομική υγεία της ομάδας, ν΄ αποκατασταθεί το όνομα του Άρη.

Από την δικιά μου μεριά, και εγώ θέλω σαφώς να πετύχω και  η ομάδα μου να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα σταφ, που θα μπορούσαν να ζηλέψουν και ομάδες της Α1, αποτελούμενο από τον γυμναστή, Κώστα Νανά, τον φυσιοθεραπευτή, Κώστα Μήττα, τον φροντιστή, Δημήτρη Παπαευθυμίου, τον στατιστικολόγο, Κώστα Ζαΐμη και τον β΄ προπονητή της ομάδας, Νίκο Κατικά».

Ο κύριος Νανάς έθεσε και τον στόχο της φετινής χρονιάς, λέγοντας: «Αν και προέρχομαι από ένα ψυχοφθόρο πρωτάθλημα, όπου κάναμε ένα είδος πρωταθλητισμού για να σωθούμε, φέτος θα κάνουμε ακριβώς το αντίστροφο: πρωταθλητισμό για να φτάσουμε στις υψηλές θέσεις. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί η ομάδα έχει μέταλλο και βαριά φανέλα.

Θεωρώ ότι θα διακριθούμε και θα είμαστε από τις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος, αν όχι η πρώτη. Έχουμε μπροστά μας 16 τελικούς και σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνουμε το 100%.

Αν και είχαμε μόλις μία εβδομάδα στη διάθεσή μας για να κλείσουμε το ρόστερ, εντούτοις, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις επιλογές που έγιναν», για να καταλήξει:

«Δεν είναι μόνο το στοίχημα του Άρη στο διοικητικό επίπεδο, το να υπάρχει, δηλαδή, οικονομική υγεία, αλλά είναι και το προσωπικό στοίχημα του καθενός».

To Top