Θα το δούμε κι αυτό; Ο Βασάρας αθωώνει Καλόπουλο!

Όλα τα περιμένουμε στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας. Ειδικά από αυτούς που έχουν τις κορυφαίες θέσεις. Όπως ας πούμε την… αθώωση του Καλόπουλου! Διαβάστε τι συμβαίνει με την επιστροφή του γνωστού διαιτητή με τις ευλογίες του Βασσάρα.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Δημήτρης Καλόπουλος στους πίνακες διαιτησίας, με την ΚΕΔ να είναι αρμόδια για να αποφασίσει.

Οσο η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη βγάζει συνεχώς… αντικρουόμενες αποφάσεις και συνεχίζεται το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο αυτό θα επηρεάζει και τους διαιτητές που μέχρι στιγμής έχουν εμπλακεί στην υπόθεση των στημένων αγώνων, αλλά ακόμα δεν έχουν δικαιωθεί ώστε να επιστρέψουν στην ενεργό δράση. Σε αυτή την κατηγορία είναι και ο Δημήτρης Καλόπουλος

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, την Τρίτη ο Κύρος Βασσάρας ετοιμάζεται να αναλάβει ρόλο αθλητικού δικαστή (!) και αθωώνει τον Δημήτρη Καλόπουλο, προκειμένου να τον επαναφέρει στους πίνακες της Σούπερ λίγκας…

Και μόνο η μεθόδευση αυτή, εφόσον γίνει πράξη, καταδεικνύει ότι η περίφημη… κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν απλά ένα πυροτέχνημα. Ειδικά, όταν στην προκειμένη περίπτωση πρωταγωνιστούν δυο άνθρωποι, όπως οι Βασσάρας και Καλόπουλος που τα… σφυρίγματά τους έχουν «σφραγίσει» κατά το… δοκούν και αρνητικά την παρουσία τους στην ελληνική διαιτησία.

To Top