ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Θα το θυμάμαι μια ζωή το ματς με τον Άρη!»

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Νίκος Δεληχατζής, μίλησε για την εμπειρία από τη συμμετοχή του στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για την δική του εμπειρία κόντρα στον Άρη: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είμαι 18 χρονών ν΄ αντιμετωπίζω στον Άρη. Παίζει ρόλο το όνομα του αντιπάλου και ο κόσμος του και είναι ένα παιχνίδι που θα το θυμάσαι μια ζωή».

Για το αν μπορεί να πάρει στοιχεία από αυτό το παιχνίδι από Τζινάρ και Σιδεράκη:«Σίγουρα, μπορείς να πάρεις. Ο Τζινάρ φάνηκε έμπειρος, σταθερός στις κινήσεις του, κάτι που οι νεαροί τερματοφύλακες δεν το έχουμε ακόμη».

Για το πώς είδαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο κόντρα στον Άρη, γιατί δεν είναι ομάδα Γ’ Εθνικής. Έχει πολλοί καλούς παίκτες και γενικά καλή ομάδα. Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά για μας και είχαμε πολύ καλή παρουσία».

Για τον Άρη: «Ο Άρης δίκαια είναι στην πρώτη θέση του ομίλου, γιατί έχει μεγαλύτερο βάθος από τις υπόλοιπες ομάδες, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις και χωρίς να έχει πιάσει υψηλή απόδοση».

Για το αν δίνει ψυχολογία στην ομάδα του η καλή παρουσία κόντρα στον Άρη: «Για εμάς ο μόνος στόχος είναι η σωτηρία και σίγουρα μπορεί να μας δώσει ψυχολογία η καλή εικόνα κόντρα στον Άρη».

To Top