ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Θεέ μου τι λαός! H μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή της Ελλάδας, γιατί η πραγματική ιστoρία γράφεται στους… δρόμους! (videos)

Επειδή εύκολα οι άνθρωποι ξεχνούν… Επειδή στην Ελλάδα υπάρχει αμνησία… Θα θυμίσουμε κάτι απλό: τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών, όταν σχεδόν 30.000 κόσμου, ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη κυρίως κι άλλες πόλεις της Ελλάδας και δημιούργησε ένα «Κλεάνθης Βικελίδης» μέσα στο «Σπύρος Λούης».

Αυτό το γεγονός λοιπόν, η μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση αποτελεί δικό τους επίτευγμα. Ο κόσμος του Άρη, παρά τις δυσχέρειες που έπληξαν τον σύλλογο, έχει το δικαίωμα να περπατάει με ψηλά το κεφάλι, διότι στη δική του μάχη υπήρξε νικητής. Ξέρει, αν και πληγωμένος να είναι περήφανος και κυρίως ξέρει να γράφει πραγματική ιστορία.

Στη μάχη της κερκίδας και του δρόμου, έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι αποτελεί το μεγάλο… πρωταθλητή αυτής της χώρας, με κορυφαία του στιγμή, την παρουσία που έδωσε στο ΟΑΚΑ, στον τελικό με τον Παναθηναϊκό στις 24 Απριλίου του 2010. Περηφάνια για την εικόνα και το επίτευγμα. Κάτι το οποίο ίσως να μην αλλάξει ποτέ. Ή καλύτερα θα αλλάξει, μόνο όταν το αποφασίσει και πάλι ο πρωταθλητής λαός…

Τα ντοκουμέντα της μεγαλύτερης οπαδικής εκδρομής στη χώρα

To Top