Θεσμική συνάντηση ΕΠΟ – ΠΣΑΠ με κεντρικό θέμα συζήτησης τον Έλληνα ποδοσφαιριστή

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η συνάντηση των εκπροσώπων του ΠΣΑΠ, του Γενικού Γραμματέα Κώστα Πούλιου, του Ταμία Σάκη Δημόπουλου και του Νομικού Συμβούλου του Συνδέσμου Θανάση Μακρυνιώτη, με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, τους μισθούς, την δημιουργία επικουρικού ταμείου και την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, τους Κανονισμούς και συνολικά τις σχέσεις ΕΠΟ και ΠΣΑΠ.

Επιβεβαιώθηκε η θετική διάθεση που υπάρχει μεταξύ Ομοσπονδίας και ΠΣΑΠ, ενώ τονίσθηκε και επιβεβαιώθηκε ότι ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών έχει την επιθυμία για συνεργασία και διάλογο, θεωρώντας βάσιμα ότι έχει πράξει και θα συνεχίσει να πράττει, διαρκώς, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Η ανταλλαγή απόψεων ΠΣΑΠ και ΕΠΟ ήταν χρήσιμη και επισημάνθηκε η ανάγκη να είναι, πάντα, ανοιχτός δίαυλος απευθείας και τακτικής επικοινωνίας ανάμεσα τους, για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Πηγή: novasports.gr

 

To Top