Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες εισέβαλαν με μπουλντόζα σε σούπερ μάρκετ! (video)

Μέχρι και μπουλντόζα επιστράτευσαν διαρρήκτες για να μπορέσουν να μπουν σε σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Οι δράστες, όπως φάνηκε, γνώριζαν πολύ καλά το κτίριο καθώς χρησιμοποίησαν την μπουλντόζα προκειμένου να γκρεμίσουν συγκεκριμένο μέρος του τοίχου και να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο.

Όλα τα παραπάνω, σύμφωνα με το lagadas.net, έγιναν μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά, με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις απίστευτα γρήγορες κινήσεις των δραστών αλλά και την άνεση που είχαν στο χώρο του σούπερ μάρκετ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη διάρρηξη, δηλαδή το jcb και το φορτηγάκι, είχαν κλαπεί από το Λαγκαδά και τον Άγιο Βασίλειο αντίστοιχα.

Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, καθώς ο συναγερμός κινητοποίησε τόσο την Άμεση Δράση όσο και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, που έσπευσαν άμεσα στο κατάστημα. Ωστόσο, πριν εξαφανιστούν κατάφεραν να κλέψουν πακέτα τσιγάρων και ελάχιστα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία.

Σύμφωνα με το lagadas.net, η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο χώρο ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα τα μηχανήματα.

 

To Top