Θεσσαλονίκη: Δολοφονία 41χρονης – Ομολόγησε ο φίλος του συντρόφου της – Σε μπαούλο στην Τρίγλια το πτώμα (video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθησαν και ανακρίνονται στην Διεύθυνσης Ασφάλειας ως ύποπτοι δύο άνδρες, ο σύντροφος της και ένας φίλος του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο φίλος του συντρόφου της ομολόγησε τη δολοφονία της 41χρονης και φέρεται να βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος της άτυχης γυναίκας, ενώ ο σύντροφος της αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή. Ο θάνατος της 41χρονης γυναίκας, που διένυε τον τρίτο μήνα της κύησής της, αποδίδεται σε δολοφονία.

Λίγο νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής τη σορό της 41χρονης εγκύου μέσα σε μπαούλο.

Μεγάλο ερώτημα, που θα προσπαθήσουν να απαντήσουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, είναι ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας.

Την άκρη του νήματος φαίνεται πως «ξετύλιξαν» τα δακτυλικά αποτυπώματα του φερόμενου ως συνεργού του συντρόφου του άτυχης γυναίκας, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε η έγκυος γυναίκα και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ανήκουν σε σεσημασμένο άτομο. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία και να κατονόμασε και τον σύντροφο της 41χρονης.

Τα ίχνη της 41χρονης γυναίκας είχαν χαθεί την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Εξ’ αρχής, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, δεν έβρισκαν κάποιον λόγο για τον οποίο να ήθελε να εξαφανιστεί η 41χρονη γυναίκα, η οποία ήταν έγκυος στο παιδί του συντρόφου της και μητέρα ενός άλλου 13χρονου παιδιού. Γνώριζαν, επίσης, ότι η εγκυμοσύνη αυτή δεν ήταν ανεπιθύμητη και θεωρούσαν ότι ύστερα από τόσες ημέρες και έπειτα από τόσο μεγάλη κινητοποίηση, εάν είχε εξαφανιστεί με δική της θέληση, θα είχε δώσει κάποιο σημάδι ζωής.

Κίνητρο στην σοκαριστική δολοφονία φαίνεται να αποτελούν τα χρήματα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της δολοφονημένης γυναίκας ζητούσε συχνά χρήματα τόσο από την ίδια όσο και από την αδελφή της, η οποία μάλιστα έχει καταγγείλει ότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο.

Πηγή ThessToday.gr

To Top