Θεσσαλονίκη: Πάνω από 120.000 θεατές στην επίδειξη από το μονοθέσιο της Formula 1 (video)

Ένα μοναδικό υπερ-show που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χθες χιλιάδες Έλληνες απ’ όλη τη χώρα. Formula 1, αγωνιστικά αυτοκίνητα, stunt riding με μοτοσικλέτα, αεροπλάνο, ελικόπτερο, paramotor και ένα «γεμάτο» experience village της Red Bull πλαισίωσαν ένα μοναδικό Show.

Αρχικά οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να περπατήσουν στο experience village που έστησε η Red Bull, μεταμορφώνοντας την πλατεία, όπου δεσπόζει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε μία μεγάλη γιορτή των motorsports.

Παράλληλα, στις 4:30 μ.μ. ξεκίνησε το pre-show. Τη σκηνή «άνοιξε» ο Λιθουανός Arūnas ‘Aras’ Gibieža, ένας από τους πιο γνωστούς Freestyle στον κόσμο με το Suzuki GSX600R, ενώ την σκυτάλη «πήραν» οι Driftbrothers με τις 2 G82 BMW M4.

Οι παλμοί στο show ανέβηκαν ακόμη περισσότερο όταν εμφανίστηκε η πανίσχυρη RB7, ένα από τα πιο κυρίαρχα μονοθέσια στην ιστορία της Formula 1! Στο τιμόνι της οποίας ήταν ο πρώην οδηγός της Formula 1 Patrick Friesacher, ενώ να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο μονοθέσιο ο Sebastian Vettel, κέρδισε το πρωτάθλημα της Formula 1 το 2011.

Πάνω από 120.000 χιλιάδες πολίτες βρέθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ώστε να δουν, να ακούσουν και να μυρίσουν τα λάστιχα του μονοθέσιου της Formula 1, των 2 τ G82 BMW M4 από τους Driftbrothers, τη μοτοσικλέτα Suzuki GSX600R, αλλά και αντίστοιχα το ελικόπτερο, το αεροπλάνο και το paramotor, το οποίο θα πετάξει στην εκδήλωση.

To Top